ROUTEBESCHRIJVING BHP GROEP NIJMEGEN
Panovenlaan 1, 6525 DZ Nijmegen (4e etage)


OPENBAAR VERVOER

Vanaf Nijmegen Centraal Station kunt u met de volgende buslijn BHP Groep bereiken:

  • Stadsbus lijn 5 (richting Groesbeek): U stapt uit bij halte Panovenlaan. BHP Groep bevindt zich op 300 meter lopen.

Voor een actueel en passend reisadvies kunt u kijken op www.9292.nl of www.breng.nl


MET DE AUTO OF FIETS

Vanuit Nijmegen-centrum
Vanaf het Keizer Karelplein houdt u richting Groesbeek aan. U bevindt zich dan op de Groesbeekseweg, die overgaat in de Nijmeegse Baan. Na ongeveer 3 kilometer slaat u net na het verlaten van de Heilige Landstichting (na de parkeerplaats) rechtsaf, richting GGz. Dit is de Panovenlaan. Bij de derde inrit links rijdt u het parkeerterrein op. BHP Groep bevindt zich in het eerste gebouw aan uw linkerhand op de 4e etage. 

Vanuit de Scheidingsweg - Sionsweg
Vanaf de Scheidingsweg/ Sionsweg gaat u direct na de spoorwegovergang linksaf. Dit is de Panovenlaan. Na een paar honderd meter neemt u de eerste inrit rechts, na de bocht, en rijdt u het parkeerterrein op. BHP Groep bevindt zich in het eerste gebouw aan uw linkerhand op de 4e etage.

Vanuit Venlo (A73)
U komt via de Neerbosscheweg Nijmegen inrijden. U volgt deze weg rechtdoor, over het spoor heen. U blijft een paar kilometer rechtdoor rijden (Weg door Jonkerbos – Grootstalselaan – Scheidingsweg). Als u op de Scheidingsweg rijdt, gaat u direct na de spoorwegovergang linksaf. Dit is de Panovenlaan. Na een paar honderd meter neemt u, na de bocht, de eerste inrit rechts en rijdt u het parkeerterrein op. BHP Groep bevindt zich in het eerste gebouw aan uw linkerhand op de 4e etage.

Vanuit Arnhem (A325)
U komt via de A325 Nijmegen binnen over de Waalbrug. Volg de weg (Canisiussingel) rechtdoor en sla naar een paar honderd meter linksaf richting Groesbeek. Vervolgens gaat u op de kruising met de Groesbeekseweg weer linksaf. Deze weg gaat over in de Nijmeegsebaan. Net na het verlaten van de Heilige Landstichting (na de parkeerplaats) slaat u rechtsaf, richting GGz. Dit is de Panovenlaan. Bij de derde inrit links rijdt u het parkeerterrein op. BHP Groep bevindt zich in het eerste gebouw aan uw linkerhand op de 4e etage.

PARKEREN
Parkeren kan op het parkeerterrein rondom het gebouw en is kosteloos.