Over BHP Groep

BHP Groep is al vijfentwintig jaar actief op het gebied van (loopbaan)coaching en mobiliteitsvraagstukken, in Gelderland en Brabant. Wij zijn één van de grotere bureaus in de regio Arnhem en Nijmegen met als voordeel dat alle faciliteiten binnen ons eigen bureau beschikbaar zijn. BHP Groep is gespecialiseerd in loopbaancoaching en -advisering, coaching, E-coaching, outplacement en re-integratie (1e en 2e spoor).

We gaan uit van de eigen verantwoordelijkheid van mensen. Wij faciliteren mensen in hun veranderingsproces, een proces wat stap voor stap doorlopen moet worden. Wij respecteren de mens in zijn hele wezen, een basis om gedrag en overtuigingen bespreekbaar te maken en zo nodig ter discussie te stellen om daadwerkelijk iemand in beweging te krijgen. Wij zien werken als een essentieel onderdeel van het menselijk bestaan. In onze trajecten verbinden wij diepgang met praktische en realistische resultaten en uitkomsten. Hierbij maken we veelvuldig gebruik van ons, in de afgelopen 20 jaar opgebouwde, uitgebreide netwerk.

Wij blijven steeds vernieuwen. Als één van de eerste loopbaanadviesbureaus in Nederland hebben wij onze dienstverlening uitgebreid met E-coaching. De trajecten die wij verzorgen zijn altijd op maat samengesteld en kunnen zowel face-to-face als digitaal ingezet worden.

Maak vrijblijvend kennis met ons
U wilt BHP Groep inschakelen, maar twijfelt nog: passen onze werkwijze en sfeer wel bij u? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking met één van onze loopbaanadviseurs. In dit oriënterend gesprek proeft u de sfeer en krijgt u een indruk van onze werkwijze. Samen met de adviseur brengt u uw loopbaanvraag in kaart. Het kennismakingsgesprek wordt met een gericht advies afgerond.

De volgende stap
Meestal bent u als cliënt niet de betalende opdrachtgever voor een coachingstraject, maar is uw werkgever dat. Daarom gaat ons advies dan ook in de vorm van een offerte naar de opdrachtgever. U krijgt van ons de uitnodiging om met uw coachingstraject te beginnen zodra uw werkgever en u akkoord gaan met ons advies.