• ABONNEREN
 • U kunt zich nu abonneren op onze columns, artikelen en interview specials. U wordt dan via e-mail automatisch op de hoogte gebracht als er een nieuwe column, nieuw artikel of interview special verschijnt.

  E-mail:
  Columns:
  Artikelen:
  Interview
  specials:
  Loopbaan
  magazines:
  U wilt:

« Terug

De complete sollicitatiegids, vergroot je perspectief op een baan

Solliciteren naar een nieuwe baan is de laatste jaren aan sterke veranderingen onderhevig. En je moet je meten met “professionele” concurrenten die op de hoogte zijn van de laatste sollicitatietechnieken.

‘De complete sollicitatiegids’ is een praktisch hulpmiddel om jouw sollicitatievaardigheden naar een hoger plan te tillen. Je leert jezelf goed onder de loep te nemen, omdat je goed moet weten welke baan bij je past. En kritisch om je heen te kijken, zodat je kunt ontdekken waar voor jou de beste mogelijkheden liggen. En niet onbelangrijk, je leert jezelf te verkopen. Niet aan de eerste de beste, maar aan jouw toekomstige werkgever.

Je kunt de gids gebruiken zoals het jou het beste uitkomt. De gids kan op zichzelf gebruikt worden, als hulpmiddel bij sollicitatietrainingen, maar ook als praktische aanvulling op het boek 50+ MET PERSPECTIEF van Adri van der Kemp. De gids bevat van alles, waaronder theorie, allerlei opdrachten die je thuis kunt maken en ruimte voor persoonlijke aantekeningen. Maar er zijn ook kant-en-klare voorbeelden in de gids te vinden waarmee je direct aan de slag kunt!

De complete sollicitatiegids is verkrijgbaar in de boekhandel, via www.bol.com en www.managementboek.nl.

Prijs: € 14,95 inclusief verzendkosten.

Artikelen    Publicaties