• ABONNEREN
 • U kunt zich nu abonneren op onze columns, artikelen en interview specials. U wordt dan via e-mail automatisch op de hoogte gebracht als er een nieuwe column, nieuw artikel of interview special verschijnt.

  E-mail:
  Columns:
  Artikelen:
  Interview
  specials:
  Loopbaan
  magazines:
  U wilt:

Magazine


12345


Het Loopbaan Magazine - de derde editie

magazine, 05-2013

Het Loopbaan Magazine staat deze keer geheel in het teken van E-coaching. U treft in het magazine onder andere een interview aan met de heer drs. Alexander Waringa, psycholoog en onderzoeker aan de Universiteit van Tilburg. Uiteraard ontbreekt onze vast rubriek "Hoe gaat het nu met" niet, waarin we deze keer spraken met oud-cliënt Jeroen Middelbeek. Tot slot vertellen vier E-coaches over hun ervaringen in de praktijk met E-coaching. 

Lees meer »

 

Het Loopbaan Magazine - de tweede editie

magazine, 02-2013

In de tweede editie van Het Loopbaan Magazine onder andere een boeiend interview met voormalig manager employability van ING: Willem Daalder. In de vaste rubriek 'hoe gaat het nu met' spreken we met oud-cliënte Mariëtte van Casteren. Tot slot geven we onze visie op kwaliteitsbeheer.

Klik hier om het Loopbaan Magazine te bekijken.

Lees meer »

 

Het Loopbaan Magazine - de eerste editie

magazine, 11-2012

Met trots kondigen wij de eerste editie van het Loopbaan Magazine aan: een online nieuwsbrief, gemaakt door BHP Groep en De digitale loopbaancoach. Deze keer in het magazine onder andere een interviewspecial met emeritus hoogleraar persoonlijkheidsleer: Hubert Hermans.

Lees meer »