• ABONNEREN
 • U kunt zich nu abonneren op onze columns, artikelen en interview specials. U wordt dan via e-mail automatisch op de hoogte gebracht als er een nieuwe column, nieuw artikel of interview special verschijnt.

  E-mail:
  Columns:
  Artikelen:
  Interview
  specials:
  Loopbaan
  magazines:
  U wilt:

Magazine


12345


Het Loopbaan Magazine - de zesde editie

magazine, 05-2014

Onze redactie heeft zich de afgelopen weken bezig gehouden met het thema Creativiteit. U zult veel over dit thema kunnen lezen in onze nieuwste editie van het Loopbaan Magazine. In deze editie laten we een oud-cliënt aan het woord. Vincent Mulder vertelt op boeiende wijze over de betekenis van creativiteit in zijn leven en werk. In de Interview Special leest u een prachtig interview met Prof. Dr. Jeff Gaspersz, hoogleraar innovatie aan Nyenrode Business Universiteit. We spraken met hem over, onder andere, creatiekracht.

Lees meer »

 

Het Loopbaan Magazine - de vijfde editie

magazine, 01-2014

Het thema van deze uitgave is “verzuim door psychische klachten”. Een oud-cliënt vertelt openhartig over haar ervaring met psychische klachten in haar werk. Daarnaast kunt u in onze Interview Special meer lezen over dit thema. We spraken met de heer dr. M.J.P.M. Verbraak, bijzonder hoogleraar Gezondheidszorgpsychologie aan de Radboud Universiteit en inhoudelijk directeur van de HSK Groep.

Lees meer »

 

Het Loopbaan Magazine - de vierde editie

magazine, 09-2013

In deze editie van het Loopbaan Magazine komt het Ondernemerschap aan bod. We blikken met een oud-cliënte terug op haar ervaringen in een traject en de stappen die zij sindsdien gezet heeft op het pad van het Ondernemerschap.

Zoals u inmiddels van ons gewend bent is er ook dit keer een mooie Interview Special gemaakt: in deze editie leest u een interview met de heer Vogelzangs, eigenaar en oprichter van Flame Guard en Nijmeegse Ondernemer van het jaar 2009.

Lees meer »