• ABONNEREN
 • U kunt zich nu abonneren op onze columns, artikelen en interview specials. U wordt dan via e-mail automatisch op de hoogte gebracht als er een nieuwe column, nieuw artikel of interview special verschijnt.

  E-mail:
  Columns:
  Artikelen:
  Interview
  specials:
  Loopbaan
  magazines:
  U wilt:

Magazine


12345


Het Loopbaan Magazine - de negende editie

magazine, 06-2015

Editie 9 van het Loopbaan Magazine staat in het teken van “Duurzame Inzetbaarheid”. Een thema dat bij veel organisaties hoog op de agenda staat. Deze keer in het magazine een Interview Special met universitair hoofddocent Judith Semeijn. Zij legt uit wat duurzame inzetbaarheid betekent en ze geeft haar visie op de toekomst. Voor de rubriek 'hoe gaat het nu met?’ spraken we met Els Klarenbeek. Zij verliet na tien­tallen jaren het onderwijs en startte haar eigen onderneming. Daarnaast treft u nog een extra interview aan met Henk Joosten. Hij wist op eigen kracht zijn loopbaan met succes een nieuwe wending te geven. Tot slot nog een interview met Adri van der Kemp. Hij geeft in zijn boek 50+ Met Perspectief handvatten voor de oudere werkzoekenden om de arbeidsmarkt opnieuw te betreden.

Lees meer »

 

Het Loopbaan Magazine - de achtste editie

magazine, 12-2014

Wij krijgen in onze dagelijkse praktijk vaak de vraag wat ons vak nu precies inhoudt. Om die reden hebben wij ervoor gekozen om deze editie van het Loopbaan Magazine te wijden aan “de Loopbaanadviseur”.

In onze Interview Special treft u een interessante weergave aan van het gesprek dat wij hadden met Adriaan Hoogendijk, Coach, Opleider en Auteur. Naast onze rubriek “hoe gaat het nu met” waarin een oud-cliënte over haar ervaringen vertelt, kunt u ook een extra interview lezen met 4 van onze eigen loopbaanadviseurs.

Lees meer »

 

Het Loopbaan Magazine - de zevende editie

magazine, 09-2014

Ons Loopbaan Magazine staat deze keer geheel in het teken van de Arbeidsmarkt. Uiteraard hebben we weer een bijzondere Interview Special. Deze keer spraken we met de heer prof. dr. T. Wilthagen, hoogleraar Institutioneel-juridische aspecten van de arbeidsmarkt aan de Universiteit van Tilburg over bovengenoemd thema.

Lees meer »