• ABONNEREN
 • U kunt zich nu abonneren op onze columns, artikelen en interview specials. U wordt dan via e-mail automatisch op de hoogte gebracht als er een nieuwe column, nieuw artikel of interview special verschijnt.

  E-mail:
  Columns:
  Artikelen:
  Interview
  specials:
  Loopbaan
  magazines:
  U wilt:

Magazine


12345


Het Loopbaan Magazine: Loopbaanbegeleiding binnen organisaties

magazine, 07-2016

Deze keer een extra dik zomernummer van het Loopbaan Magazine met vijf uiteenlopende verhalen over loopbaanbegeleiding in organisaties.

Uiteraard ontbreekt onze vaste rubriek ‘hoe gaat het nu met?’ niet. Deze keer vertelt oud-cliënt Ingrid Hopstaken haar verhaal. Zij werkt al jaren met veel plezier als kleuterjuf, maar toch bleef zij zich afvragen of ze niet meer moest doen met haar hobby binnenhuisarchitectuur. Haar directrice gaf haar de mogelijkheid dit uit te zoeken met een loopbaantraject.

Tot slot willen we graag Monique Kropman in het zonnetje zetten. Als één van de vaste gezichten van BHP Groep slaat zij na 16 jaar een andere weg in. We spraken met Monique over haar tijd bij BHP Groep en haar loopbaan tot nu toe.

Lees meer »

 

Het Loopbaan Magazine: de 'Young Professional'

magazine, 02-2016

Inmiddels is 2016 al volop bezig. Een nieuw jaar staat voor velen in het teken van een frisse start. Het eerste Loopbaan Magazine willen we daarom wijden aan de frisse blik van de ‘Young Professional’. In deze uitgave komen drie young professionals uitgebreid aan het woord.

Lees meer »

 

Het Loopbaan Magazine - de tiende editie

magazine, 11-2015

Met trots presenteren wij de tiende editie van het Loopbaan Magazine. Nog steeds maken wij het magazine met veel plezier en dat bracht ons al gauw op een thema voor deze jubileumeditie: 'werkplezier'. Een luchtig thema, maar in een tijd waarin stressgerelateerd verzuim hoger is dan ooit, niet onbelangrijk.

Lees meer »