In 2007 startte loopbaanadviesbureau BHP Groep in Nijmegen de ontwikkeling van een nieuwe vorm van loopbaanadvisering. Ruim 20 jaar ervaring in vrijwel alle facetten van het loopbaanadvieswerk werd gekoppeld aan het jeugdig elan van methodiek- en systeemontwikkelaars, tekstschrijvers en vormgevers. Na een aantal jaren van intensieve ontwikkeling is “De Digitale Loopbaancoach” een feit geworden.

De Digitale Loopbaancoach biedt de mogelijkheid om grote groepen, maar ook individuele werknemers op een professionele, toegankelijke en vooral ook betaalbare manier te begeleiden bij hun loopbaanontwikkeling. Dit wordt gerealiseerd door werknemers binnen een uitdagend vormgegeven digitale omgeving persoonlijk te laten begeleiden door een loopbaancoach. Deze kan binnen de digitale omgeving flexibel inspelen op de behoefte van de cliënt door, afhankelijk van de vraagstelling, wisselende oefeningen in te zetten. Via deze inzichtgevende oefeningen en een ingebouwd intern mailsysteem hebben cliënt en coach intensief en persoonlijk contact.

De Digitale Doopbaancoach verschaft de cliënt daarnaast een schat aan informatie zoals bijvoorbeeld een informatiepunt waarin relevante artikelen zijn opgenomen.

Klik hier om naar de website van De Digitale Loopbaancoach te gaan.


De Digitale Loopbaancoach
T  024 - 360 67 38
info@dedigitaleloopbaancoach.nl
W www.dedigitaleloopbaancoach.nl / www.ddlc.nl