• ABONNEREN
 • U kunt zich nu abonneren op onze columns, artikelen en interview specials. U wordt dan via e-mail automatisch op de hoogte gebracht als er een nieuwe column, nieuw artikel of interview special verschijnt.

  E-mail:
  Columns:
  Artikelen:
  Interview
  specials:
  Loopbaan
  magazines:
  U wilt:

Interviewspecials


123


Als je in je werk je ei niet meer kwijt kunt, moet je je afvragen: wat is mijn ei - Interviewspecial met Jan Woldendorp

interview, 03-2012

Jan Woldendorp is docent loopbaanontwikkeling & arbeidsintegratie bij de Academie Mens en Arbeid (AMA) van Saxion Hogeschool in Deventer. Hij is één van de bedenkers van de methodiek Creatief Matchen.

 

Lees meer »

 

Voor nieuw werk kun je niet meer zonder Social Media - Interviewspecial met Aaltje Vincent

interview, 11-2011

Aaltje Vincent is loopbaanbegeleider, trainer en bestsellerauteur.
In 2007 bracht zij het boek 'Jobmarketing' op de markt. In dit boek geeft ze praktische handvaten voor hoe je nieuw werk kunt vinden of misschien beter gezegd 'kunt veroveren'.  Bij BHP Groep hebben we een aantal exemplaren van haar boeken in onze kast staan om uit te lenen aan cliënten.

November 2011 brengt Aaltje Vincent, inmiddels ook (co-)auteur van de boeken 'Solliciteren via LinkedIn’ (#1 sollicitatieboek van Nederland, 2010) en ‘Careermanagement via LinkedIn’ (2010), een nieuw boek uit: ‘Werk vinden via Social Media’. Reden genoeg om als BHP Groep eens met haar in gesprek te gaan.


 

 

 

 

 

Lees meer »

 

interview, 06-2011

Tom Luken is arbeids- en organisatiepsycholoog. Hij is 32 jaar geleden begonnen als loopbaanadviseur, maar richt zich de laatste tijd meer op loopbaanonderzoek.

Naar aanleiding van zijn publicaties in de LoopbaanVisie, een vakblad voor loopbaanprofessionals heeft BHP Groep hem uitgenodigd voor een interview. Het werd een interessant vraaggesprek waarin Tom Luken zijn visie op loopbanen geeft.

Lees meer »