• ABONNEREN
 • U kunt zich nu abonneren op onze columns, artikelen en interview specials. U wordt dan via e-mail automatisch op de hoogte gebracht als er een nieuwe column, nieuw artikel of interview special verschijnt.

  E-mail:
  Columns:
  Artikelen:
  Interview
  specials:
  Loopbaan
  magazines:
  U wilt:

Interviewspecials


123


Je ziet het niet in de ogen, maar in de teksten - Interviewspecial met Alexander Waringa

interview, 05-2013

Alexander Waringa is één van de pioniers op het gebied van online coaching, ook wel E-coaching genoemd. Hij is opgeleid als psycholoog aan de Universiteit van Tilburg en werkt daar ook, tegenwoordig als onderzoeker bij de vakgroep personeelswetenschappen. Alexander heeft ook een eigen bureau (eCoachPro), een advies- en opleidings-centrum op het gebied van online begeleiding. Tevens is hij co-auteur van het handboek ‘E-coaching: direct aan de slag met Het Nieuwe Coachen’. Wij spraken met hem.

Lees meer »

 

Praten over je toekomst is eng - Interviewspecial met Willem Daalder

interview, 04-2013

Willem Daalder heeft 46 jaar als personeelsfunctionaris en manager gewerkt. Hij is begonnen bij de Postbank en heeft als hoofd P&O alle veranderingen en fusies van de organisatie, tot uiteindelijk ING, meegemaakt. BHP had een gesprek met Willem Daalder.

Lees meer »

 

De mens is een minimaatschappij - Interviewspecial met Hubert Hermans

interview, 04-2013

Hubert Hermans is emeritus hoogleraar persoonlijkheidsleer aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hij is wereldwijd bekend vanwege een aantal door hem ontwikkelde tests en theorieën. Daaronder de Prestatie-Motivatie Test (PMT), de Zelfkonfrontatiemethode (ZKM) en de theorie van de Dialogical Self (DS), waarin de loopbaanadviseur elementen tegen komt uit zijn eigen methodieken. BHP had een gesprek met Hubert Hermans.

Lees meer »