• ABONNEREN
 • U kunt zich nu abonneren op onze columns, artikelen en interview specials. U wordt dan via e-mail automatisch op de hoogte gebracht als er een nieuwe column, nieuw artikel of interview special verschijnt.

  E-mail:
  Columns:
  Artikelen:
  Interview
  specials:
  Loopbaan
  magazines:
  U wilt:

Columns


123456789


Afspraak is afspraak

column, 08-2011

Ik zal een jaar of zeventien geweest zijn toen ik hem kocht. Bij Saris in Rotterdam,destijds het walhalla voor de popmuzikant. De plek waar de groten van de Nederlandse beatmuziek hun instrumenten kochten. Na lang wikken en wegen, ik had tenslotte lang moeten sparen voor het aanschaffen van een elektrische gitaar, viel de keuze op een splinternieuwe witte Höfner. Voor de kenners onder u ...

Lees meer »

 

Vervreemding?

column, 05-2011

In april heb ik samen met Coby, mijn partner, gewandeld in de Maestrazgo. 
Nooit van gehoord? Nou ik ook niet, tenminste niet voordat we er zoekend naar een mooi wandelgebied op het internet op stuitten. Het is een bergachtig gebied in Spanje. Wild, ongerept en zeer dun bevolkt. Toeristen zijn er nauwelijks en je kunt er de hele dag lopen zonder een mens tegen te komen. De omgeving is er werkelijk prachtig.

Lees meer »

 

Hoera, het is vakantie

column, 03-2011

Het bericht overvalt me een beetje. Het is vrijdagmiddag als ik hoor dat 700.000 landgenoten voornemens zijn om het land te verlaten om van een welverdiende vakantie te gaan genieten. O ja natuurlijk, het is krokusvakantie. De scholen sluiten hun deuren en we trekken er weer massaal op uit.

Lees meer »