• ABONNEREN
 • U kunt zich nu abonneren op onze columns, artikelen en interview specials. U wordt dan via e-mail automatisch op de hoogte gebracht als er een nieuwe column, nieuw artikel of interview special verschijnt.

  E-mail:
  Columns:
  Artikelen:
  Interview
  specials:
  Loopbaan
  magazines:
  U wilt:

Artikelen


<<567891011121314


Met een gevarieerd netwerk meer kans op succes

artikel, 09-2011

Een netwerk is vaak van enorm belang. Zeker als u op zoek bent naar een andere baan. Want de meeste openstaande functies vinden hun invulling via het informele netwerk. Zorg er dus voor dat u niet alleen een breed, maar vooral ook een gevarieerd netwerk heeft. Bij voorkeur met de volgende types.

Lees meer »

 

Vooroordelen oudere werknemer wegnemen

artikel, 07-2011

Oudere werknemers zijn duurder, vaker ziek en minder productief dan jongeren. Dat wordt vaak gezegd. Maar in zijn algemeenheid is dat oordeel nergens op gestoeld, zegt Tempo-Team. De uitzendorganisatie wil de positie van de oudere werknemers eens ter discussie stellen.

Lees meer »

 

artikel, 07-2011

Het lidmaatschap van een vereniging is goed voor je carrière. Je hebt meer kans op een (nieuwe) baan of op een beter betaalde baan wanneer je aangesloten bent bij een of meer verenigingen. De contacten die je daar opdoet komen goed van pas in je loopbaan. Dat zegt socioloog Stijn Ruiter, die hier onder 1500 Nederlanders onderzoek naar deed.

Lees meer »