• ABONNEREN
 • U kunt zich nu abonneren op onze columns, artikelen en interview specials. U wordt dan via e-mail automatisch op de hoogte gebracht als er een nieuwe column, nieuw artikel of interview special verschijnt.

  E-mail:
  Columns:
  Artikelen:
  Interview
  specials:
  Loopbaan
  magazines:
  U wilt:

Artikelen


<<3456789101112>>


De opkomst van de derde werkplek

artikel, 12-2011

Nog niet zo lang geleden maakten we kennis met thuiswerkers, werknemers die hun kantoorstoel hadden ingeruild voor een plek achter het eigen bureau of de keukentafel thuis. Maar uit onderzoek blijkt dat een heleboel van die thuiswerkers helemaal niet thuis werken maar op een ‘derde plek’. Dat kan zijn in de trein, in een wegrestaurant of gewoon in een omgeving met andere werkenden.

Lees meer »

 

De nieuwste trend: een pocket-cv

artikel, 11-2011

Moest een curriculum vitae tot voor kort uitgebreid en compleet zijn, de huidige tijd vraagt om een klein handzaam, dubbelgevouwen kaartje waar de essentie van jouw kunnen opstaat. Dat kaartje deel je vervolgens rijkelijk uit op loopbaanbeurzen en netwerkbijeenkomsten.

 

Lees meer »

 

Nederlanders het minst gestresst van het werk

artikel, 10-2011

Bijna de helft van de Europese werknemers voelt zich lichamelijk en geestelijk beïnvloed door hun werk. Nederland blijkt het land te zijn waarin zich dit het minst voordoet. Dat blijkt uit onderzoek van de vacaturesite StepStone onder 6.206 deelnemers in acht Europese landen.

Lees meer »