• ABONNEREN
 • U kunt zich nu abonneren op onze columns, artikelen en interview specials. U wordt dan via e-mail automatisch op de hoogte gebracht als er een nieuwe column, nieuw artikel of interview special verschijnt.

  E-mail:
  Columns:
  Artikelen:
  Interview
  specials:
  Loopbaan
  magazines:
  U wilt:

Artikelen


12345678910>>


Ontevreden werknemers nemen geen ontslag

artikel, 04-2012

Een ruime meerderheid van werknemers die ontevreden is over hun werk, is toch van plan voor de huidige werkgever te blijven werken. Dit is een resultaat van het wereldwijde onderzoek, dat Accenture, een bedrijf dat actief is op het gebied van management consulting, technology en outsourcing 

Lees meer »

 

'Op je 40ste al afgeschreven'

artikel, 04-2012

Werknemers vinden personeel van 40 jaar vaak al te oud. Dat is het resultaat van een onderzoek van de Radboud Universiteit in Nijmegen onder leidinggevenden in het midden- en kleinbedrijf, bij multinationals en overheidsinstellingen.

Lees meer »

 

Gebruik LinkedIn neemt nog steeds toe

artikel, 02-2012

LinkedIn, de social mediasite die steeds meer ingezet wordt voor het werven van nieuw personeel, is het afgelopen jaar weer gegroeid. Ook in ons land, waar in 2011 bijna 750.000 nieuwe inschrijvingen te noteren vielen. Er zitten nu 2.864.070 Nederlander op LinkedIn. En de groei gaat door: gemiddeld melden zich elke dag nog 2.000 nieuwe Nederlandse leden aan.

Lees meer »