• ABONNEREN
 • U kunt zich nu abonneren op onze columns, artikelen en interview specials. U wordt dan via e-mail automatisch op de hoogte gebracht als er een nieuwe column, nieuw artikel of interview special verschijnt.

  E-mail:
  Columns:
  Artikelen:
  Interview
  specials:
  Loopbaan
  magazines:
  U wilt:

Artikelen


<<567891011121314


BHP Groep en De digitale loopbaancoach wensen u een fijne zomer toe!

artikel, 07-2011

Wilt u weten waar wij ons de komende weken mee bezig gaan houden, klik dan snel op 'lees meer' voor een heel leuk animatiefilmpje van nog geen minuut!

Lees meer »

 

Neem niet de 'slimste' sollicitant aan

artikel, 06-2011

In HR blognotions gooit Lance Haun de knuppel in het hoenderhok. Hij beweert dat veel organisaties bij het vervullen van een vacature vaak voor de hoogst gekwalificeerde kandidaat gaan, en dat dat bijna altijd de verkeerde keuze is.

Haun wijst erop dat de slimste kandidaat niet altijd de beste man voor de functie hoeft te zijn. Soms zijn het prima donna’s die een organisatie juist veel hoofdbrekens kunnen bezorgen. Of het zijn mensen die zich snel gaan vervelen of snel weer uitkijken naar een andere baan.

Lees meer »

 

Zes tips om een baan te krijgen waar je te goed voor bent

artikel, 05-2011

Misschien wilt in uw carrière eens een stapje terug doen. Minder stress, minder werkdruk, minder reistijd. U heeft een leuke, nieuwe baan op het oog, alleen bent u eigenlijk te hoog gekwalificeerd voor die functie. Hoe zorgt u ervoor toch die baan te krijgen?

Lees meer »