• ABONNEREN
 • U kunt zich nu abonneren op onze columns, artikelen en interview specials. U wordt dan via e-mail automatisch op de hoogte gebracht als er een nieuwe column, nieuw artikel of interview special verschijnt.

  E-mail:
  Columns:
  Artikelen:
  Interview
  specials:
  Loopbaan
  magazines:
  U wilt:

« Terug

Het Loopbaan Magazine: de 'Young Professional'

Inmiddels is 2016 al volop bezig. Een nieuw jaar staat voor velen in het teken van een frisse start. Het eerste Loopbaan Magazine willen we daarom wijden aan de frisse blik van de ‘Young Professional’. In deze uitgave komen drie young professionals uitgebreid aan het woord.

Wij spraken voor deze editie met Jos Akkermans, assistant professor Human Resource Management en Organizational Behavior op de Vrije Universiteit van Amsterdam. Jos Akkermans doet onderzoek naar loopbaanontwikkeling, employability en “smart jobs”, waarbij hij een speciale focus heeft op young professionals. Daarnaast interviewden wij Jelle van Dun. Als eigenaar en Animation Director van animatiestudio Animate the World behoort hij tot de nieuwe generatie ondernemers. Hij maakte onder andere animaties voor De Digitale Loopbaancoach.
 
In onze vaste rubriek ‘hoe gaat het nu met?’ vertelt oud-cliënt Jaap Ahoud zijn verhaal. Na jaren gewerkt te hebben voor een groot softwarebedrijf was het tijd voor iets anders. Hij volgde zijn hart en begon het jaar 2016 als zelfstandig interim manager.

Klik hier om het Loopbaan Magazine te bekijken.

Loopbaan Magazines    Publicaties