• ABONNEREN
 • U kunt zich nu abonneren op onze columns, artikelen en interview specials. U wordt dan via e-mail automatisch op de hoogte gebracht als er een nieuwe column, nieuw artikel of interview special verschijnt.

  E-mail:
  Columns:
  Artikelen:
  Interview
  specials:
  Loopbaan
  magazines:
  U wilt:

« Terug

Voor nieuw werk kun je niet meer zonder Social Media - Interviewspecial met Aaltje Vincent

Aaltje Vincent is loopbaanbegeleider, trainer en bestsellerauteur.
In 2007 bracht zij het boek 'Jobmarketing' op de markt. In dit boek geeft ze praktische handvaten voor hoe je nieuw werk kunt vinden of misschien beter gezegd 'kunt veroveren'.  Bij BHP Groep hebben we een aantal exemplaren van haar boeken in onze kast staan om uit te lenen aan cliënten.

November 2011 brengt Aaltje Vincent, inmiddels ook (co-)auteur van de boeken 'Solliciteren via LinkedIn’ (#1 sollicitatieboek van Nederland, 2010) en ‘Careermanagement via LinkedIn’ (2010), een nieuw boek uit: ‘Werk vinden via Social Media’. Reden genoeg om als BHP Groep eens met haar in gesprek te gaan.

Aaltje Vincent vertelt met enthousiasme hoe Social Media, zoals LinkedIn, Facebook, Hyves en Twitter, zijn in te zetten voor het vinden van nieuw werk. Zij gaat ervan uit dat de kans dat je ooit nieuw werk nodig hebt honderd procent is en dat je je Social Media netwerk beter maar alvast op orde kunt hebben. Voor loopbaanprofessionals geldt ook dat zij de slag naar het begeleiden van cliënten met behulp van Social Media zullen moeten maken, omdat opdrachtgevers resultaten willen zien.

Lees de gehele interviewspecial met Aaltje Vincent, door hier te klikken.

Interview specials    Publicaties