• ABONNEREN
 • U kunt zich nu abonneren op onze columns, artikelen en interview specials. U wordt dan via e-mail automatisch op de hoogte gebracht als er een nieuwe column, nieuw artikel of interview special verschijnt.

  E-mail:
  Columns:
  Artikelen:
  Interview
  specials:
  Loopbaan
  magazines:
  U wilt:

Interviewspecials


123


Praten over je toekomst is eng - Interviewspecial met Willem Daalder

interview, 04-2013

Willem Daalder heeft 46 jaar als personeelsfunctionaris en manager gewerkt. Hij is begonnen bij de Postbank en heeft als hoofd P&O alle veranderingen en fusies van de organisatie, tot uiteindelijk ING, meegemaakt. BHP had een gesprek met Willem Daalder.

Lees meer »

 

De mens is een minimaatschappij - Interviewspecial met Hubert Hermans

interview, 04-2013

Hubert Hermans is emeritus hoogleraar persoonlijkheidsleer aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hij is wereldwijd bekend vanwege een aantal door hem ontwikkelde tests en theorieën. Daaronder de Prestatie-Motivatie Test (PMT), de Zelfkonfrontatiemethode (ZKM) en de theorie van de Dialogical Self (DS), waarin de loopbaanadviseur elementen tegen komt uit zijn eigen methodieken. BHP had een gesprek met Hubert Hermans.

Lees meer »

 

Als je in je werk je ei niet meer kwijt kunt, moet je je afvragen: wat is mijn ei - Interviewspecial met Jan Woldendorp

interview, 03-2012

Jan Woldendorp is docent loopbaanontwikkeling & arbeidsintegratie bij de Academie Mens en Arbeid (AMA) van Saxion Hogeschool in Deventer. Hij is één van de bedenkers van de methodiek Creatief Matchen.

 

Lees meer »