• ABONNEREN
 • U kunt zich nu abonneren op onze columns, artikelen en interview specials. U wordt dan via e-mail automatisch op de hoogte gebracht als er een nieuwe column, nieuw artikel of interview special verschijnt.

  E-mail:
  Columns:
  Artikelen:
  Interview
  specials:
  Loopbaan
  magazines:
  U wilt:

Interviewspecials


123


Je talent is een dieper besef over wie je bent - Interviewspecial met Jan de Dreu

interview, 01-2017

Jan de Dreu kwam voor het eerst in aanraking met de menselijke kant van organisaties tijdens zijn opleiding Bedrijfskunde, begin jaren ‘70. Gaandeweg zijn beroepsontwikkeling wist hij zijn fascinatie voor de mens in de organisatie te vangen in het begrip ‘talent’. Als trainer en docent talentontwikkeling is Jan de Dreu verbonden aan de Pulsar Academie. Daarnaast schreef hij verschillende boeken, zoals ‘Leef - 8 opwekkende aanwijzingen’ en ‘Handboek voor Talent’. Wij spraken Jan over zijn kijk op dit onderwerp.

Lees meer »

 

Voldoening hebben in je werk is de drijfveer om door te gaan - Interviewspecial met Frans Vogelzangs

interview, 09-2013

Frans Vogelzangs richtte in 1990 Flameguard op, een bedrijf dat gespecialiseerd is in brandbeveiligingsproducten. Bijna 23 jaar en een aantal bedrijfsovernames later is hij CEO van de AFG Group, zoals de bundeling van ondernemingen nu heet. Wij spraken met hem.

Lees meer »

 

Je ziet het niet in de ogen, maar in de teksten - Interviewspecial met Alexander Waringa

interview, 05-2013

Alexander Waringa is één van de pioniers op het gebied van online coaching, ook wel E-coaching genoemd. Hij is opgeleid als psycholoog aan de Universiteit van Tilburg en werkt daar ook, tegenwoordig als onderzoeker bij de vakgroep personeelswetenschappen. Alexander heeft ook een eigen bureau (eCoachPro), een advies- en opleidings-centrum op het gebied van online begeleiding. Tevens is hij co-auteur van het handboek ‘E-coaching: direct aan de slag met Het Nieuwe Coachen’. Wij spraken met hem.

Lees meer »