• ABONNEREN
 • U kunt zich nu abonneren op onze columns, artikelen en interview specials. U wordt dan via e-mail automatisch op de hoogte gebracht als er een nieuwe column, nieuw artikel of interview special verschijnt.

  E-mail:
  Columns:
  Artikelen:
  Interview
  specials:
  Loopbaan
  magazines:
  U wilt:

Artikelen


<<567891011121314


Zes tips om een baan te krijgen waar je te goed voor bent

artikel, 05-2011

Misschien wilt in uw carrière eens een stapje terug doen. Minder stress, minder werkdruk, minder reistijd. U heeft een leuke, nieuwe baan op het oog, alleen bent u eigenlijk te hoog gekwalificeerd voor die functie. Hoe zorgt u ervoor toch die baan te krijgen?

Lees meer »

 

BHP Groep en het Blik Op Werk-keurmerk

artikel, 05-2011

BHP Groep mag weer voor een jaar het Blik Op Werk-keurmerk dragen. Dat betekent dat de kwaliteit van het werk dat BHP aflevert, zich in positieve zin onderscheidt.

Het keurmerk is ontwikkeld voor dienstverleners die bijdragen aan de inzetbaarheid en inburgering van werkenden en niet-werkenden in Nederland.  Bij de beoordeling staat de mening van de cliënt centraal. Alleen bedrijven en/of instanties waarover de cliënten tevreden zijn, komen in aanmerking voor het keurmerk. Ook de tevredenheid van opdrachtgevers en hun mening over het nakomen van afspraken, weegt mee in de beoordeling.

Lees meer »

 

UWV gaat 55-plusser meer aandacht geven

artikel, 04-2011

Het UWV gaat zich de komende tijd meer inzetten om werknemers van 55 jaar en ouder weer aan het werk te krijgen. Dit is hard nodig omdat de werkloosheid onder die groep het afgelopen jaar is gestegen, terwijl die voor andere leeftijdsgroepen daalde of hetzelfde bleef.

Lees meer »